• سرم

سرم قندی نمکی

ارسال شده در: هومینو | ۰

این ســرم کــه حاوی ســدیم کلرایــد درصد ۹.۰ و دکســتروز ۵ درصد

اســت بــرای تامیــن آب و الکترولیت های موردنیــاز تجویز می شود.

#مورد_مصرف: وضعیت هایی مانند گاســتروانتریت(زخم معده)، تامیــن

آب و الکترولیت ها، تامین انــرژی در حال استراحت گوارشی و مسمومیت کاربرد دارد
این سرم به علت داشتن کلرور سدیم می تواند فشارخون را افزایش بدهد

 مورد مصرف: وضعیت هایی مانند گاســتروانتریت، تامیــن آب و الکترولیت ها، تامین

انــرژی در حال استراحت گوارشی. در مســمومیت ها به علت دارا بودن مواد قندی

دیورز بیمار را تشدید کرده و کلرور سدیم موجود در آن می تواند الکترولیت ها و سدیم

از دست رفته را جبران کند.
این سرم به علت داشتن کلرور سدیم می تواند فشارخون را افزایش بدهد.

 احتیاط و منع مصرف: این ســرم در بیماران دچار ادم، بیمــاران تحت درمــان با کور

تیکوســترئید، بیماران دچار دیابت ممنوع است.

نحوه تهیه نرمال سالین (سرم قندی نمکی) خانگی

این راه حل سخت نیست که آماده شود. موارد زیر را لازم است:
یک بطری دارای یک درب یا یک بطری شیشه ای تمیز.
یک قابلمه درب دار. 
قرص نمک. 
سپس مراحل زیر را دنبال کنید:
نیم قاشق چایخوری نمک. نمک بدون ید و یک فنجان آب را به قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید.
درب را روی آن نگه دارید و مخلوط برای حدود ۱۵ دقیقه جوش می دهیم.
اجازه دهید قابلمه به مدت چند دقیقه خنک تا به دمای اطاق برسد.
نرمال سالین را به دقت از قابلمه به داخل بطری یا شیشه بریزید و درپوش آن را قرار دهید.

دنبال کردن زهرا نقی پور:

آخرین ارسال ها از

ارسال پاسخ